Gooi & Vecht Historisch

U bent hier: Home Nieuws Covid-19 maatregelen

Covid-19 maatregelen

 

Covid-19 maatregelen voor bezoek aan onze studiezaal

Met inachtneming van de meest recente maatregelen vanuit de rijksoverheid, de richtlijnen van de Koninklijke Vereniging Archiefsector Nederland (KVAN) en in overleg met onze gemeenten zijn de studiezalen in Hilversum en Naarden vanaf 17 januari op afspraak geopend.

Een bezoek aan de studiezaal dient u vooraf te reserveren, zodat wij de anderhalve meter afstand kunnen waarborgen. Via de mail geeft u door welke stukken u wilt inzien zodat deze klaargelegd kunnen worden. Het dragen van een (medisch) mondmasker is verplicht bij binnenkomst en zolang u zich in de ruimte verplaatst. Ook tijdens het onderzoek adviseren we u een mondmasker te dragen.

Voor beide locaties geldt:

Doe zoveel mogelijk (voor)onderzoek thuis via onze website. Onze bronnen zijn onder andere digitaal op onze website te vinden via verschillende zoekindexen. Tips om door genealogische scans te zoeken vindt u op deze pagina.

Neem bij vragen gerust contact met ons op, zodat we kunnen beoordelen of we uw vraag digitaal kunnen oplossen of dat een bezoek aan de studiezaal noodzakelijk is.

Voor uw eigen veiligheid en die van onze medewerkers vragen wij u om de anderhalve meter afstand in acht te nemen en bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Wij vragen niet naar uw QR code. De tafels en toetsenborden in de studiezaal worden voor en na uw bezoek schoongemaakt. Tevens dragen wij zorg voor voldoende ventilatie.

Locatie Hilversum:

Er is ruimte voor maximaal twee bezoekers per tijdsblok van vier uur.

U  kunt ons bereiken via streekarchief@hilversum.nl of door te bellen naar 035-629 2646.

Locatie Naarden:

Er is ruimte voor maximaal twee bezoekers.

U kunt ons bereiken via gemeentearchief@gooisemeren.nl of door te bellen naar 035-2070 999.

 

Inloggen
Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×