Gooi & Vecht Historisch

U bent hier: Home Nieuws Covid-19 maatregelen

Covid-19 maatregelen

Studiezaal Gemeentearchief in Naarden

Vanaf woensdag 26 mei is er weer onderzoek mogelijk in het Gemeentearchief Gooise Meren en Huizen in Naarden, naast de dienstverlening per mail en telefoon.

Bezoek kan uitsluitend na reservering per e-mail via gemeentearchief@gooisemeren.nl, en onze bevestiging hiervan, op dinsdagmiddag en woensdagmiddag. Ook dient u vooraf de te raadplegen inventarisnummers per e-mail door te geven. Dit om te garanderen dat er voldoende afstand gehouden kan worden. We verzoeken u uiterlijk een dag van tevoren te mailen, vóór 16.30 uur.

Te reserveren openingstijden:

Dinsdag 13:00-16:30 uur

Woensdag 13:00-16:30 uur

Daarnaast blijven we u vragen om uw onderzoek zoveel mogelijk vanuit huis te doen.


Studiezaal Streekarchief in Hilversum

Met ingang van 25 mei is de studiezaal in Hilversum op maandag en dinsdag uitsluitend op afspraak geopend. Een afspraak maakt u telefonisch 035 629 2646 of via streekarchief@hilversum.nl.

U kunt een afspraak maken voor de maandag of dinsdag van 09.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur. We kunnen maximaal drie bezoekers tegelijkertijd ontvangen.

Let op! Het online aanvragen van archiefstukken is op dit moment niet mogelijk. U kunt de stukken van tevoren aan ons doorgeven via de mail of de telefoon.

Inloggen
Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×