Gooi & Vecht Historisch

U bent hier: Home Huwelijk zuster Greet Pluijgers

Huwelijk zuster Greet Pluijgers

sagvfoto-s-0388-013

Een gelukkiger moment had fotograaf Jacques Stevens niet kunnen vereeuwigen toen hij voor De Gooi- en Eemlander deze foto schoot op 13 december 1950.

`Gisteren werd bij het Hilversumse gemeentehuis een zeer bijzondere en originele erehaag gevormd, toen een kraamverzorgster, Zuster Greet Pluijgers, in het huwelijk trad met de heer F. Walst. Toen het bruidspaar het raadhuis verliet schreed het door een erehaag van … kinderwagens, gevuld met kindertjes, die de bruid niet onbekend zijn. Een alleraardigste geste van de moeders, die op deze wijze met haar kroost Zr. Pluijgers van haar sympathie kwamen getuigen.`

Inloggen
Uw browser is verouderd

Update uw browser voor een optimale weergave. Nu updaten

×